Originele kostuums voor carnaval

Tijdens carnaval hoor je je te verkleden. Voor veel mensen is het dan ieder jaar weer een opgave om een leuk carnavalskostuum te bedenken. Sommige trekken gewoon iets aan van het jaar daarvoor en anderen maken zelf een kostuum. Toch kiezen de meeste mensen ervoor om een kostuum te kopen in een (online) carnavalswinkel, zoals Feestcenter. Op deze manier ben je lekker snel klaar, maar heb je wel een mooi kostuum om aan te trekken. In sommige carnaval kostuums ben je één van de velen. Zo zie je ieder jaar weer tientallen soldaten, politieagenten en piraten om je heen. Wil je nou echt eens een origineel kostuum? Lees dan verder.

Opblaaskostuums

In een opblaaskostuum ben je zeker uniek. Er zijn verschillende soorten opblaaskostuums. Zo heb je volledige opblaaskostuums, bijvoorbeeld een kikker- of koeienpak. Dit is eigenlijk een soort onesie, alleen dan van een speciaal materiaal waar je lucht in blaast. Daarnaast zijn er ook opblaaskostuums waarbij je bijvoorbeeld een opblaasbaar paard of dinosaurus om je benen hebt. Zo lijkt het net alsof je op een paard of dino zit. Dit geeft een ontzettend grappig effect. In een opblaaskostuum heb je wel een behoorlijke omvang, waardoor iedereen voor jou uit de weg zal gaan. Handig wanneer je een weg moet banen door een drukke kroeg!

Naaktpakken

Een behoorlijk gewaagd carnavalskostuum, maar wel origineel: een naaktpak! In een naaktpak zal je zeker veel bekijks trekken. Er zijn ook naaktpakken waar bijvoorbeeld een badjas bij zit. Zo kun je je op sommige momenten toch nog bedekken. Of je gebruikt de badjas juist om mensen te laten schrikken wanneer je deze ineens opentrekt. Wat je ook veel ziet is dat mannen een vrouwen naaktpak aantrekken en vrouwen een mannen naaktpak. Op deze manier geef je er nog een grappige twist aan.

Levensgroot object

Ten slotte zijn er nog carnavalspakken waarbij je eigenlijk gewoon een levensgroot object bent. Zo kun je bijvoorbeeld een frietzak, een bierfles of gebakken ei worden. Ook deze kostuums zijn origineel en je zal niet zo snel iemand tegenkomen in hetzelfde pak. Deze kostuums zijn ook leuk om samen met iemand te dragen. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld verkleed gaan als frietzak en hamburger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *