Stoere streetwear van G-star

G-star is een Nederland merk dat al bestaat sinds 1989. Tegenwoordig is G-star niet meer alleen in Nederland populair, maar is het uitgegroeid tot een succesvol internationaal merk. De kleding wordt gekenmerkt door een stoere en urban stijl die veelal wordt gedragen door jongeren. G-star staat bekend om zijn spijkerbroeken, maar eigenlijk zijn alle soorten kleding in hun collectie te vinden. Van comfortabele truien, leuke T-shirts met print, geruite overhemden tot stoere jassen. Ook voor dames is er een uitgebreide G-star collectie. Deze richt zich voornamelijk op vrouwen die zich graag stoer en sportief kleden.

Schone Kleren campagne
Naast het produceren van populaire en hippe kleding, zet G-star zich ook in voor veilige en eerlijke arbeidsomstandigheden. Nadat het merk in 2006 in opspraak was geraakt door slechte arbeidsomstandigheden in hun fabriek in India, hebben ze zich aangesloten bij de Schone Kleren campagne. Dit is een initiatief dat zich inzet voor eerlijke arbeidsrechten, zoals een eerlijk loon, doorbetaald overwerk en een veilige werkomgeving. Bedrijven die zich hierbij aansluiten houden zich hieraan en komen op voor deze rechten. Voor veel mensen is het tegenwoordig namelijk belangrijk dat de kleding die ze kopen eerlijk geproduceerd is.

G-star collectie online
Bij To Be Dressed vind je de stoere jeans modellen en mooie bovenkleding van G-star. Met de kleding uit deze collectie creƫer jij een eigentijdse look. Door de diversiteit van de collectie kun je altijd moderne outfits samenstellen die passen bij jouw kledingstijl, of je nou houdt van casual of opvallend. Dankzij de outlet prijzen scoor jij altijd G-star items voor scherpe prijzen. Ook items uit de nieuwe collectie vind je hier met korting. Ben je dus op zoek naar mooie kleding uit de G-star collectie? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van To be Dressed en bestel jouw favoriete items.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *